Téma: Prosba o radu (rozestavěný trup plachetnice)
Zdravím všechny
Do galerie jsem vložil fotky rozestavěného trupu plachetnice. Tento trup jsem získal bohužel bez plánů. Za každou radu moc děkuji. Zbyněk
zbynekhomol@seznam.cz
|
Diskutujte s námi nejen o lodních modelech |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » RC historické a sportovní plachetnice » Prosba o radu (rozestavěný trup plachetnice)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím všechny
Do galerie jsem vložil fotky rozestavěného trupu plachetnice. Tento trup jsem získal bohužel bez plánů. Za každou radu moc děkuji. Zbyněk
zbynekhomol@seznam.cz
To vypadá na nějakou soutěžní metrovku. Takže je dost možné, že je to výtvor autora a žádné plány na ni nejsou. Jestli nemáš soutěžní ambice, tak na rekreační poježdění na to můžeš dát takeláž podle nějaké jiné metrovky, např. Léda - článek o ní je na MoNaKu.
Tato varianta mne taky napadla, rozhodně by to byla loďka na rekreaci, jako hezký doplněk k té skutečné se kterou občas vyrazíme na vodu.
Za názor děkuji.
Díky. Podle jedněch obrázků, to tak vypadá. Zkoušel jsem na Monaku hledat plány, ale zatím bez úspěchu, uvidíme snad se toho dopátrám.
A co třeba tady: http://www.mo-na-ko.cz/images6/LodLedaF5E.jpg
Výborně, mam co studovat. Zkušenosti k nezaplacení, obábávm se že jich ještě mnohokrát využiji.
Děkuji mnohokrát.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
MoNaKo DF » RC historické a sportovní plachetnice » Prosba o radu (rozestavěný trup plachetnice)