Re: zavážecí člun pro rybáře
Laminátora jsem sháněl tady. Dával jsem možnost někomu si přivydělat. Nikdo z pražáků se neozval. Ten co mi dělal formu má známého co dělá ve firmě která se specializuje na laminování. když dokážou udělt z laminátu židli, velkou loď, box na střechu a podobné pak tohle možná pro ně nebude problém. Mám ještě jednu nabídku od mimopražských, čekám na konečné nabídky s cenou. Chci zavážečku která bude na světě jen proto aby splnila účel. Žádnou krásu. Celkově musí být cenou pod 50% komerčně prodávaných katamaránů (ne zavážeček typu Shark a nebo toho co někdo dělá z trupu Grygera Chellenger) jinak to nemá cenu protože mírně jetou seženu na inzerátech za 50-70% nákupní ceny. a to bych pak šel i do nevhodného typu a ten překopal...tady si ale chci udělt něco co by mělo splňovat co jsem tady asi před 3 mi roky napsal..co taková zavážečka musí umět...jen jsme v tuto dobu přidal 2,4GHz, telemetrii, gps info, přenos ze sondy echa na břeh..ale to už je technika scifi která s klidnou rybařinou nemá nic společného...